Αυτοκόλλητα ντουλάπας Παιδικά

  • Τα αυτοκόλλητα ντουλάπας Παιδικά είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση διακόσμησης. Το σπίτι και το γραφείο αποτελούν χώρους στους οποίους εσείς και η οικογένεια σας περνάτε πολλές ώρες. Δεν θα ήταν λοιπόν ωραίο να τον διαμορφώσετε όπως σας αρέσει?
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Αυτοκόλλητα ντουλάπας Παιδικά στο παιδικό δωμάτιο, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο ή όπου αλλού θέλετε. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε χρώματα, σχέδια, μοτίβα, βρεφικά αυτοκόλλητα ντουλάπας κ.α.
    Μια ιδέα που θα αρέσει στους μικρούς μας φίλους είναι τα αυτοκόλλητα ντουλάπας παιδικά με ήρωες που τους αρέσουν!
  • Ανάλογα με την χρήση, το ύφος και την «διάθεση» που θέλετε να αποδώσετε στον εκάστοτε χώρο, θα γίνει και η αντίστοιχη επιλογή σχεδίου για το αυτοκόλλητο. Ισχύουν, ωστόσο κάποιοι γενικοί κανόνες. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι οι κάθετες ρίγες «ψηλώνουν» τον χώρο ενώ οι οριζόντιες τον «επιμηκύνουν».
  • Επίσης, τα μικρά επαναλαμβανόμενα μοτίβα δίνουν πιο παραδοσιακή, «σοβαρή» όψη στον χώρο, ενώ τα μεγάλα, αφηρημένα μοτίβα δίνουν πιο μοντέρνα διάθεση.
    Τα ψυχρά χρώματα στα μικρά μοτίβα μεγαλώνουν τον χώρο, αλλά τα πιο θερμά χρώματα δημιουργούν πιο ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

>Τίτλος

Go to Top