Κάντε την παραγγελιά τηλεφωνικά στο 211 400 80 28 - 698 61 89 789|store@stickerbox.gr

Αυτοκόλλητα τοίχου Διάφορα

Αρχική/ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ/ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ/Αυτοκόλλητα τοίχου Διάφορα
  • Τα αυτοκόλλητα τοίχου διάφορα σχέδια είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση διακόσμησης. Το σπίτι και το γραφείο αποτελούν χώρους στους οποίους εσείς και η οικογένεια σας περνάτε πολλές ώρες. Δεν θα ήταν λοιπόν ωραίο να τον διαμορφώσετε όπως σας αρέσει?
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα τοίχου διάφορα σχέδια στο σαλόνι, στο παιδικό δωμάτιο, το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα ή όπου αλλού θέλετε. Έτσι θα δώσετε ένα μοντέρνο ή κλασσικό στύλ στο χώρο σας. Όσο για τα παιδικά αυτοκολλητα τοιχου υπάρχουν αμέτρητες επιλογές από ήρωες, ζωάκια, αρκουδάκια, βρεφικά αυτοκόλλητα τοίχου κ.α.
  • Ανάλογα με την χρήση, το ύφος και την «διάθεση» που θέλετε να αποδώσετε στον εκάστοτε χώρο, θα γίνει και η αντίστοιχη επιλογή σχεδίου για το αυτοκόλλητο. Ισχύουν, ωστόσο κάποιοι γενικοί κανόνες. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι οι κάθετες ρίγες «ψηλώνουν» τον χώρο ενώ οι οριζόντιες τον «επιμηκύνουν».
  • Επίσης, τα μικρά επαναλαμβανόμενα μοτίβα δίνουν πιο παραδοσιακή, «σοβαρή» όψη στον χώρο, ενώ τα μεγάλα, αφηρημένα μοτίβα δίνουν πιο μοντέρνα διάθεση.
    Τα ψυχρά χρώματα στα μικρά μοτίβα μεγαλώνουν τον χώρο, αλλά τα πιο θερμά χρώματα δημιουργούν πιο ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.
Έως 31/10/2019 με το κουπόνι SB-HERO-10% έχετε 10% έκπτωση στο καλάθι σας για όλα τα ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ και ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕ ΚΑΜΒΑ