Αυτοκόλλητα Βιτρίνας

  • Τα αυτοκόλλητα Βιτρίνας είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση διακόσμησης. Η βιτρίνα αποτελεί την πρώτη εικόνα για την επιχείρησή σας. Δεν θα ήταν λοιπόν καλή ιδέα να τη διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε?
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα Βιτρίνας με ένα μεγάλο σχέδιο ή με πολλά μικρά σε γραφείο και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Έτσι θα δώσετε ένα μοντέρνο ή κλασσικό στύλ στο χώρο σας. Υπάρχουν πολλά σχέδια από μοτίβα, φυσικά τοπία, αξιοθέατα, πόλεις έως φαγητά, φράσεις κ.α.
  • Ανάλογα με την χρήση, το ύφος και την «διάθεση» που θέλετε να αποδώσετε στον εκάστοτε χώρο, θα γίνει και η αντίστοιχη επιλογή σχεδίου για το αυτοκόλλητο. Ισχύουν, ωστόσο κάποιοι γενικοί κανόνες. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι οι κάθετες ρίγες «ψηλώνουν» τον χώρο ενώ οι οριζόντιες τον «επιμηκύνουν».
  • Επίσης, τα μικρά επαναλαμβανόμενα μοτίβα δίνουν πιο παραδοσιακή, «σοβαρή» όψη στον χώρο, ενώ τα μεγάλα, αφηρημένα μοτίβα δίνουν πιο μοντέρνα διάθεση.
    Τα ψυχρά χρώματα στα μικρά μοτίβα μεγαλώνουν τον χώρο, αλλά τα πιο θερμά χρώματα δημιουργούν πιο ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

>Τίτλος

Go to Top