Παραβάν με Διάστημα

  • Τα παραβάν με Διάστημα είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση διακόσμησης. Το σπίτι και το γραφείο αποτελούν χώρους στους οποίους εσείς και η οικογένεια σας περνάτε πολλές ώρες. Δεν θα ήταν λοιπόν ωραίο να τον διαμορφώσετε όπως σας αρέσει?
  • Τα παραβάν με Διάστημα είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο στυλ. Μπορείτε να αλλάξετε το ύφος του χώρου σας, παίζοντας με υφές, μοτίβα, σχέδια και χρώματα. Διακοσμήσετε έναν ή περισσότερους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου με παραβάν σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Υπάρχει η δυνατότητα για παραβάν δίπτυχο, τρίπτυχο, τετράπτυχο ή με όσα κομμάτια χρειάζεστε. Πολλές φορές χρησιμοποιείται και για διαχωριστικό χώρου. Όσο για τα παιδικά παραβάν υπάρχουν αμέτρητες επιλογές από ήρωες, ζωάκια, αρκουδάκια, μοτίβα κ.α.
  • Ανάλογα με την χρήση, το ύφος και την «διάθεση» που θέλετε να αποδώσετε στον εκάστοτε χώρο, θα γίνει και η αντίστοιχη επιλογή σχεδίου για παραβαν. Ισχύουν, ωστόσο κάποιοι γενικοί κανόνες. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι οι κάθετες ρίγες «ψηλώνουν» τον χώρο ενώ οι οριζόντιες τον «επιμηκύνουν».
  • Επίσης, τα μικρά επαναλαμβανόμενα μοτίβα δίνουν πιο παραδοσιακή, «σοβαρή» όψη στον χώρο, ενώ τα μεγάλα, αφηρημένα μοτίβα δίνουν πιο μοντέρνα διάθεση.
    Τα ψυχρά χρώματα στα μικρά μοτίβα μεγαλώνουν τον χώρο, αλλά τα πιο θερμά χρώματα δημιουργούν πιο ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

>Τίτλος

Go to Top