Πίνακες με παραμύθια

  • Οι πίνακες με παραμύθια είναι ο ιδανικός τρόπος για εύκολη και γρήγορη διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε να διακοσμήσετε έναν ή περισσότερους τοίχους με πίνακες. Μια άλλη ιδέα είναι οι πολύπτυχοι πίνακες, ίδιας ή διαφορετικής διάστασης με δύο ή περισσότερα κομμάτια.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πίνακες με παραμύθια για αγόρια και κορίτσια ώστε να δημιουργήσετε ένα όμορφο χαρούμενο χώρο. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές από ήρωες, ζωάκια, τοπία κ.α.
  • Ανάλογα με την χρήση, το ύφος και την «διάθεση» που θέλετε να αποδώσετε στον εκάστοτε χώρο, θα γίνει και η αντίστοιχη επιλογή σχεδίου για τον πίνακα. Ισχύουν, ωστόσο κάποιοι γενικοί κανόνες. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι οι κάθετες ρίγες «ψηλώνουν» τον χώρο ενώ οι οριζόντιες τον «επιμηκύνουν».
  • Τα μικρά επαναλαμβανόμενα μοτίβα δίνουν πιο παραδοσιακή, «σοβαρή» όψη στον χώρο Τα μεγάλα, αφηρημένα μοτίβα δίνουν πιο μοντέρνα διάθεση.
    Τα ψυχρά χρώματα στα μικρά μοτίβα μεγαλώνουν τον χώρο. Τα πιο θερμά χρώματα δημιουργούν πιο ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

>Τίτλος

Go to Top