Πίνακες με αξιοθέατα

  • Οι πίνακες με αξιοθέατα είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο στυλ και να αλλάξετε το ύφος του χώρου σας. Μπορείτε να διακοσμήσετε έναν ή περισσότερους τοίχους με πίνακες. Μια άλλη ιδέα είναι οι πολύπτυχοι πίνακες, ίδιας ή διαφορετικής διάστασης με δύο ή περισσότερα κομμάτια.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Πίνακες με αξιοθέατα στο σαλόνι, το παιδικό δωμάτιο, το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, το γραφείο ή όπου αλλού θέλετε. Έτσι θα δώσετε ένα μοντέρνο ή κλασσικό στύλ στο χώρο σας. Όσο για τους παιδικούς πίνακες υπάρχουν αμέτρητες επιλογές από ήρωες, ζωάκια, τοπία κ.α.
  • Ανάλογα με την χρήση, το ύφος και την «διάθεση» που θέλετε να αποδώσετε στον εκάστοτε χώρο, θα γίνει και η αντίστοιχη επιλογή σχεδίου για τον πίνακα. Ισχύουν, ωστόσο κάποιοι γενικοί κανόνες. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι οι κάθετες ρίγες «ψηλώνουν» τον χώρο ενώ οι οριζόντιες τον «επιμηκύνουν».
  • Τα μικρά επαναλαμβανόμενα μοτίβα δίνουν πιο παραδοσιακή, «σοβαρή» όψη στον χώρο Τα μεγάλα, αφηρημένα μοτίβα δίνουν πιο μοντέρνα διάθεση.
    Τα ψυχρά χρώματα στα μικρά μοτίβα μεγαλώνουν τον χώρο. Τα πιο θερμά χρώματα δημιουργούν πιο ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.
Go to Top