Ταπετσαρίες για Κουζίνα

  • Οι ταπετσαρίες για κουζίνα είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση διακόσμησης. Μπορείτε να ντύσετε με αυτοκόλλητη ταπετσαρία όλους ή έναν τοίχο στην κουζίνα.
  • Οι ταπετσαρίες για κουζίνα είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο στυλ. Έτσι μπορείτε να αλλάξετε το ύφος του χώρου σας, παίζοντας με τις υφές, τα μοτίβα και τα χρώματα. Όσο για τις παιδικές ταπετσαρίες υπάρχουν αμέτρητες επιλογές από ήρωες, ζωάκια, αρκουδάκια, βρεφικά αυτοκόλλητα κ.α.
  • Ανάλογα με την χρήση, το ύφος και την «διάθεση» που θέλετε να αποδώσετε στον εκάστοτε χώρο, θα γίνει και η αντίστοιχη επιλογή σχεδίου για το αυτοκόλλητο. Ισχύουν, ωστόσο κάποιοι γενικοί κανόνες. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι οι κάθετες ρίγες «ψηλώνουν» τον χώρο ενώ οι οριζόντιες τον «επιμηκύνουν».
  • Επίσης, τα μικρά επαναλαμβανόμενα μοτίβα δίνουν πιο παραδοσιακή, «σοβαρή» όψη στον χώρο, ενώ τα μεγάλα, αφηρημένα μοτίβα δίνουν πιο μοντέρνα διάθεση.
    Τα ψυχρά χρώματα στα μικρά μοτίβα μεγαλώνουν τον χώρο, αλλά τα πιο θερμά χρώματα δημιουργούν πιο ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

>Τίτλος

Go to Top