Περιγραφή

Αυτοκόλλητο τοίχου με δεινόσαυρους (σετ 3)

Το αυτοκόλλητο τοίχου με δεινόσαυρους (σετ 3) ανήκει στην κατηγορία αυτοκόλλητα τοίχου παιδικά. Το Sticker Box διαθέτει μεγάλη θεματική ποικιλία σε σχέδια και χρώματα για όλους τους χώρους του σπιτιού σας, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την κουζίνα,το παιδικό δωμάτιο, καθώς και για επαγγελματικούς χώρους.

Η διακόσμηση ενός χώρου δεν είναι κάτι απλό. Η αίσθηση της διακόσμησης, του ωραίου, του μοντέρνου ή του διαχρονικού επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Σημαντικό ρόλο παίζει η διάθεσή μας, τα συναισθήματα, η εποχή, οι ανάγκες μας και διαφέρει σε κάθε άνθρωπο. Αν όμως θελετε μια ανανέωση στο σπίτι ή το γραφείο τα αυτοκόλλητα τοίχου, ντουλάπας, πόρτας, ψυγείου και οι πίνακες σε καμβά είναι ιδανική λύση.

Όλα μας τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι αυτοκόλλητα βινυλίου, εξαιρετικής ποιότητας, με ματ ή γυαλιστερή πλαστικοποίηση, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο, ιδανικά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα, με απλά βήματα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ.

Μπορείτε να διακοσμήσετε έναν μόνο τοίχο με ένα μεγάλο αυτοκόλλητο τοίχου. Διαφορετικά με πολλά μικρά διασκορπισμένα αυτοκόλλητα σε όλους τους τοίχους. Μία πολύ καλή ιδέα είναι ένα αυτοκόλλητο τοίχου με μία μεγάλη και επιβλητική παράσταση, η οποία αμέσως δίνει «χαρακτήρα» στο χώρο σας.

Όλα μας τα σχέδια μπορούν να τροποποιηθούν σε διάσταση και χρώματα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.