Περιγραφή

Πίνακας χρωματιστά λουλούδια

Ο πίνακας χρωματιστά λουλούδια ανήκει στην κατηγορία πίνακες με φύση, πίνακες για σαλόνι. Το Sticker Box διαθέτει μεγάλη θεματική ποικιλία σε σχέδια και χρώματα για όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Πίνακες για σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, παιδικό δωμάτιο, καθώς και για επαγγελματικούς χώρους.

Οι πίνακες για σαλόνι είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο στυλ και να αλλάξετε το ύφος του χώρου σας. Μπορείτε να διακοσμήσετε έναν ή περισσότερους τοίχους με πίνακες σε καμβά με διάφορα σχέδια και χρώματα.

Για όποιους αναζητούν μια πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης μπορούν να στραφούν σε πολύπτυχους πίνακες. Αυτοί οι διακοσμητικοί πίνακες μπορεί να είναι ίδιας ή διαφορετικής διάστασης με δύο ή περισσότερα κομμάτια. Έτσι μπορείτε να πετύχετε αντιθέσεις που κάνουν τη διαφορά και δίνουν μια νότα ανανέωσης στον χώρο, γρήγορα και χωρίς μεγάλο κόστος.

Αν πάλι θέλετε που δεν βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε και να εκτυπώσουμε σχέδια προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Από ένα τοπίο, μια φωτογραφία με το ταίρι ή τους φίλους σας, μέχρι ένα κολλάζ φωτογραφιών με φωτογραφίες της επιλογής σας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερα σχέδια σε διακοσμητικό καμβά τοίχου για σαλόνι και γραφείο.

Στο Sticker Box κάθε σχέδιο εκτυπώνεται σε βαμβακερό καμβά και τελαρώνεται σε ξύλινο τελάρο.
Επιλέξτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και κερδίστε έκπτωση.